Homestylist

Accessoarerna och bassortimentet
Accessoarer och toppar från Venus & Mars, en butik med kläder upp i stora storlekar. Bilder från www.venusochmarsxl.se bearbetade och ihoppsatta till collage med copyright av www.homestylist.se

I varje garderob måste det finnas ett bassortiment för var och ens egen stil. Hos Venus & Mars hittar vi detta förslag på basgarderob. Här är en del av det som är bra att ha i ett bassortiment. Lite varmare grå lång blus, kortärmade blusar, ärmlösa toppar i favoritfärger. Leggins, snygga strumpor och strumpbyxor. Halsdukar att värma axlar och hals med när kontoret känns för kallt. Snygga halsband för att piffa till klädseln. Bälten som räcker runt även fullvuxna kvinnors midjor. Allt finns i stora storlekar såklart!
Bröllop, bal och festklänningar i plus size
För den som är fullvuxen och större än stlk 42 kan det vara svårt att hitta drömklänningen inför bröllopet, både ens eget och som gäst. Jag har tittat runt efter siter som har bröllopskläder i stora storlekar. De finns ofta utomlands, i Sverige verkar inte behovet lika väl mött som utomlands.

Detta företag har bröllopsklänningar i stora storlekar:
http://www.plussizebridal.com/ 

Detta företag har balklänningar i stora storlekar:
http://www.promgirl.com/?siteID=Alq7kyv94M0-shuC%2AmbWEoUkUrd2UQ7wVw

Detta företag har vardagskläder, lyxiga festkläder, bröllop mm i stora storlekar:
http://www.igigi.com/

Klänningar från Igigi.com. Bilder fr siten ombearbetade av www.homestylist.se

Har du fler bra tips på siter med bröllopsklänningar, coctaildresses, balklänningar mm för fullvuxna? Dvs stora storlekar.
Marimekkospecial
Marimekko är ett klassiskt finskt märke. Jag tittade på en del av deras kökskollektion och plockade fram några söta formgivna köksprylar från Marimekko. 

Hetkiä betyder moments, stunder och är en serie med koppar för de där morgonstunderna med familjen eller ensam på tu man hand.

Serien med naturgröna motiv heter Kaiko och betyder Ekar, du vet när du skriker i skogen och så får du ett eko tillbaks. Naturen är storslagen och kanske fick naturinspirerade motivet just namnet av den anledningen.

Kippis, med brickan och fatet har ett klassiskt motiv och namnet betyder skål och kanske vill den flirta med festliga tillfällen, att det är tänkt att brickan ska tas fram när du har party hemma?

Serierna Melooni och Satenkari betyder i princip Melon och Regnbåge. Visst känns serien inspirerad av regnbågens färger och melonens form, namnet speglar väl sin design.

Vackra mönster och köksprylar från www.marimekko.com. Originalbilderna fr siten har bearbetats av www.homestylist.se