Homestylist

Julbäddat!
Överkast, plädar o kuddar för julen hittar vi hos www.brylanehome.com.  Bilder fr siten omgjorda till collage av www.homestylist.se

I USA spar man inte alltid på krutet vad gäller juldekorationer. Ju fler rum som dekorerats desto bättre. Inte har jag sett julöverkast här hemma i Sverige, möjligen vintriga, men inte speciellt avsedda för julen, men var hittar man det? Jo i USA, på siten www.brylanehome.com. Så om du vill ha lite julkänsla hemma i sovrummet kanske du ska surfa in på siten o titta lite?
Accessoarer
Nu när vintern biter en i kinden när du går ut kan det vara skönt att ha både halsduk, handskar och mössa på sig för att inte släppa ut all värmen. Dessa accessoarer hittar du på samlingssiten http://www.onestopplus.com.

Accessorarer fr http://www.onestopplus.com. Bilder fr siten ombearbetade till collage av www.homestylist.se 
Vinterjackor
Lila vinterjacka eller varför inte en grå-vit-rutig vinterjacka med luva finns hos Torrid. Hos Avenue hittar vi den svarta jackan med fuskpälskrage. Den lila knälånga jackan och fuskpälsjackan kommer från Roaman´s. Alla jackor värmer dig nu när det är som kyligast. De olika märkena som går upp i stora storlekar finns på samlingssiten www.onestopplus.com.

Jackor och bilder fr siten www.onestopplus.com. Bilder ombearbetade till collage av www.homestylist.se.