Homestylist

Minibyrå i lantligt vitt
Hos In & Finn fann jag en minibyrå, som passar bra i ex compact-living-hemmet, där utrymmena inte är så stora och möjligheterna till stora möbler är begränsade. Jag tycker minibyråer är praktiska särskilt till hobbyverksamhet, i en låda tejp och lim, i en annan bläckpennor och färgpennor. I en annan vattenfärger och så vidare. De är enkla att placera och pysselsakerna får sin egen plats i hemmet.

Men jag ser även andra användningsområden, som ex strumpor, underkläder och hårsnoddar osv. Bara fantasin sätter begränsningarna för förvaringsområdena.

Vit lantlig byrå hos In & Finn. Copyright www.homestylist.se

Brevid den smarta minibyrån ser vi ett traditionellt vitt nattduksbord, som också skulle fungera bra i en hall eller som avlastningsbord brevid soffan. Lampan i silverfärg hade tre belysningspunkter och skulle fungera bra som läslampa. Alla möblerna var rätt bra i pris och prisvärda.
Förvaring med små lådor
Kanske har du pysselsaker? Eller kanske syr du en hel del? Eller kanske skriver du en massa, eller på något sätt har en annan hobby med behov av förvaring? Eller kanske gillar du bara ordning och reda i köket?

Hos Inn & Finns fanns små praktiska lådor, gjorda för te-påsar och förvaring. En hade texten Tea-bags (tepåsar) på lådan. En annan hade This & That (smått och gott). Den för tepåsar kan du enkelt ändra texten på med en bit tapet eller ett klistermärke eller limma fast omslagspapper för att dölja texten.

Förvaring i vitt hos In&Finn. Copyright www.homestylist.se

Förvaringsserien i vitt fanns även för nyckelskåp. Själv ser jag flera användningsområden. Ex små pysselsaker, ex för pärlorna till egentillverkade smycken. Eller varför inte sybehören, trådarna och tygmärkena? Jag blir lite extra glad när det är ordning och reda i förvaringen och ännu gladare om prylarna är lite extra vackra att plocka fram. De ser ut som små "stilleben" när förvaringen är innanför glas som här. Och att de inte är så dyra gör dem ju tillgängliga även för den med liten plånbok.

Vad tycker du själv? Vilka användningsområden ser du?

Lyxigt på toaletten
Varför inte lyxa till toaletten, göra den som en läslounge, så dina toalettbesök kan bli långa och rogivande?
Hos Citygross hittade jag toalettborstar, tvålpumpar och tvålskål med strass. De fanns i vitt och lila med strass i olika varianter (mönster). Nedan ser du några av dem. De passar väldigt bra i moderna stilrena badrum, gärna med lila, grå, svarta eller vita handdukar beroende på färgvalet av accessoarerna.

Strassprydda toalettartiklar från Citygross. Lila och vitt. Toalettborste. Copyright www.homestylist.se

Nedan ser vi tvålskålarna med strass i serien hos Citygross. Har tyvärr ingen bild på tvålpumparna, eftersom de för tillfället var slut.

Tvålskål hos Citygross. Copyright www.homestylist.se