Vackert rosa porslin
Rosa tallrikar med tredimensionell dekor. Copyright homestylist.blogg.se

Porslin ska med fördel vara praktiskt och enkelt att diska. Många idag har förmånen att ha diskmaskin och microvågsugn, så att porslinet tål även det är ofta ett krav. På det mesta porslinet kan du i butiken få veta om det tål maskindisk och micro eller inte, om det inte står på kan du alltid fråga. Om de inte vet, så kan du inte räkna med att det fungerar.

Själv tycker jag inte att det räcker med att poslin bara är praktiskt, utan även vackert. Jag blir lite gladare om porslinet är vackert. Dessa skålar, fat och tallrikar är i mitt tycke lite spännande med med sin tredimensinella dekor. Även synskadade och blinda kan känna mönstret på tredimensionell dekor.

Porcelain should not just be practical in many ways. The porcelain should be possible to use for everyday actions like dishwasher, microwave and so forth. If it is you can always ask in the store, sometimes the lable says if it is.
In the images you can see porcelain with three dimensional decor, so that visualy impaired can experience the beautiful decor.

Rosa djup skål. Copyright homestylist.blogg.se
Pink porcelain. Rosa porslin.


Rosa porslin. Copyright homestylist.blogg.se

Rosa skål. Copyright homestylist.blogg.se

Allt från My Home i Sundbyberg.

Everything in article is from My Home in Sundbyberg.

Mateus (TM) vackra porslin. Copyright homestylist.blogg.se

Allt porslin i artikeln är av märket Mateus. All porcelain in this article is of the label Mateus.