Fågelskådare

Fågelskådare i ett naturreservat. Copyright homestylist.blogg.se.
Fågelskådare fotograferade av homestylist.blogg.se.

Att vara i naturen kan vi människor göra på flera olika sätt. En "art" är fågelskådare, som vi kan se här ;O). 
Som fågelskådare har du chans att komma ut i naturen och som du ser är det en rätt så social sport, eftersom de alla samlas på samma ställe för att skåda på fåglarna i naturreservatet. En fågelskådare för ofta loggbok över de fåglar som de skådat. En del för sedan in sina observationer i databaser. Med hjälp av fågelskådning kan vi få veta en hel del information om vår planet, information som kan vara värdefull för att veta hur planeten mår. Fåglarna är en mycket bra indikation på förändringar på moder jord.

Att vara fågelskådare är en ganska fridfull sysselsättning tror jag, det ser ut att vara det i alla fall. Men så kan du ju vara ute i naturen utan och vara fågelskådare såklart också, precis som jag!

Vad gillar du att göra ute i naturen? Har du någon favoritplats du gärna besöker?

Fågelskådare ute på Järvafältet. Copyright homestylist.blogg.se.
Fågelskådare fotograferade av homestylist.blogg.se. 

Copyright of materials, if nothing else is mentioned, belongs to Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). You have no rights to copy, quote parts och complete text, poem, art, film or photo. You are free to watch and read here on my chosen media. You are free to link to this website. Thanks.SE- and EU-law is applicable when you enter this site.

Upphovsrätten för material, om inget anges, tillhör Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). Du har inga rättigheter att kopiera bilder, text, dikt, film eller annat innehåll på min sida. Du får fritt titta på mina valda medier och du får fritt länka till dina hemsida. Tack på förhand. På denna site gäller Svenska lag och EU-lag, oavsett var du befinner dig.