Homestylist

Kurs i teckning

Jag läser en kurs i teckning. Det är roligt. Flera entusiaster samlas och ritar ihop. Alla med ett och samma intresse - att teckna. En del bra, andra mindre bra, men alla amatörer som villigt trängs ihop i ett litet rum.

Jag gillar verkligen att gå kurser och förkovra mig i nya saker. Jag har alltid varit vetgirig ända sedan jag var liten. Jag längtade efter att börja skolan, jag hade nog kunnat börja ett år tidigare än jag gjorde. Jag minns hur tråkigt det var att vänta ett helt år på att skolan skulle börja.

Det finns många kurser som jag skulle vilja läsa, men privata utbildningar kostar pengar och det går inte att ägna hur mycket tid som helst till en kurs. Det finns en del kurser jag skulle läsa, men de är jättedyra, så de får förbli drömmar.

 
Bildkälla:
Pixabay.com
 

Copyright of materials, if nothing else is mentioned, belongs to Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). You have no rights to copy, quote parts och complete text, poem, art, film or photo. You are free to watch and read here on my chosen media. You are free to link to this website. Thanks.SE- and EU-law is applicable when you enter this site.

Upphovsrätten för material, om inget anges, tillhör Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). Du har inga rättigheter att kopiera bilder, text, dikt, film eller annat innehåll på min sida. Du får fritt titta på mina valda medier och du får fritt länka till dina hemsida. Tack på förhand. På denna site gäller Svenska lag och EU-lag, oavsett var du befinner dig.