Cerise betonggolv och vita väggar

Jag har inrett mitt förråd. Golvet fick gå i cerise, det är numera ett målat betonggolv. Väggarna och taken blev vita med slät cellulosafiberväv. En vägg fick grå tapet med lite "glitter", stora cerisefärgade blommor med gula pistiller. Jättefint. Vita möbler, ett svart skåp i "gammal" stil. Elfaskenor i vitt med rosa hyllplan som matchar golvet med samma färgkod.

Nu fick vi en naturlig plats för pysselsaker, verktyg och trädgårdsredskap. Allt enkelt och lätt sorterat på en vacker plats. Förrådet var förrut mörkt och murrigt, rörigt och icke funktionellt. Det var en platsbyggd bänk som var rätt rejäl som behövde rivas. Väggarna var brun mdf utan målning och behandling. Nu är det vackert. Istället för frostvakt finns nu ett permanent element. In- och utventilation är också på plats. Det är ett kombinerat gästrum och förråd nu. För den som är allergisk mot våra husdjur finns nu en naturlig plats.

Det känns kul att ha kvarterets finaste förråd.

Bildkälla: Pixabay.com
 

Copyright of film, art, photo and poem(text) belongs to Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). You have no rights to copy, quote parts och complete poem, art, film or photo. You are free to watch and read here on my chosen media. You are free to link to this website. Thanks.SE- and EU-law is applicable when you enter this site.

Upphovsrätten för film, bild, foto och dikt(text) tillhör Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). Du har inga rättigheter att kopiera bilder, text, dikt, film eller annat innehåll på min sida. Du får fritt titta på mina valda medier och du får fritt länka till dina hemsida. Tack på förhand. På denna site gäller Svenska lag och EU-lag, oavsett var du befinner dig.