Homestylist

Stajla din läshörna?
Tänk att i vinter, när sommaren är långt borta, slå dig ned i en inbjudande fåtölj med en riktigt bra bok, eller e-bok. Att den är vacker och snygg att se på gör den gärna lite mer inbjudande.

All inredning finns hos Mångfaldens hus. Fåtölj, väggklocka, blommigt överkast mm. Copyright www.homestylist.se

En ny stol efter gammal förlaga, med flerfärgat tyg - passar på fler ställen än ett.
Kombinera gärna med en vacker läslampa, kanske golvlampa eller lampa stående på sidobord. God belysning när man läser är a och o, så ögonen inte blir trötta och läsningen måste avbrytas. Placera gärna med vägg i bakgrunden, så du får god feng shui och känner dig fast förankrad. Gör gärna mysigt runt omkring, kanske med en mjuk matta, fin fotpall och annat som ökar din trivsel. Den lilla hjärtkudde kan du med fördel hänga i fönstret eller på väggen eller ge bort till någon du gillar.

På bilden hittar du även vackert överkast till sängen, fin sidenkudde i rosa och söt kudde med hjärta och hund.
Egen arbetshörna hemma i lantlig stil
Skapa din egen arbetshörna efter eget tycke och smak hemma, där du kan sy dina favoritsaker, eller göra scrap booking eller betala dina räkningar på datorn eller något annat som du ägnar fritiden åt. Här ett gammal vitt skrivbord som tar liten plats. Här ommålat till vitt. Du ska inte vara rädd att måla om gamla möbler, det är ett sätt att få din nya pjäs att passa in, istället för att kasta den exempelvis. En del säger att det förlorar i värde, men för att förlora i värde måste prylen haft ett värde från början. Det är många äldre möbler som inte kostar så mycket och då, tycker jag, det är helt okej att måla om dem.

Dessa fina prylar kommer från Mångfaldens Hus.

Möbler och prylar från Mångfaldens hus. Copyright www.homestylist.se
Lyxig sminkhörna
Varför inte investera i ett sminkbord? Hos Mångfaldens hus hittar du ett diskret sminkbord, som fungerar som vanligt sidobord /telefonbord på dagtid. Nytillverkat i lantlig stil. Här ser vi även lite gammaldags form på lampor, också nytillverkade.

Vit gammaldags stil från Mångfaldens hus. Copyright www.homestylist.se
Till höger ser vi även en klädbetjänst och en romantisk blommig kudde. Lantligt och romantiskt.