Homestylist

Jag har letat staket!
Nu har jag slutligen ritat ett eget staket, som är så som jag vill ha det. Har gjort en bild på en sektion i datorn. Den ska vara 180 cm hög på stolparna och 50% genomsläpplig ovanför 110cm och resterande ska vara plank som ej släpper igenom insyn. Hoppas det blir riktigt fint. Ni får se resultatet när det projektet blivit verklighet, tills dess, en Illustratorskiss (T).
Copyright Jane
 
Lite kul kuriosa, så här flera år senare, sedan jag skrev artikeln ovan, är att det blev inte staketet ovan, men väl ett liknande. Istället för rakt så blev det kryss högst upp, men i princip ser staketet ut som ovan. Den gick att köpa färdig några år senare, vilket vi gjorde. Det blev jättefint.
Gör fint hemma på balkongen eller uteplatsen

På Leva och bo http://www.expressen.se/levabo/1.2003243/fore-och-efter-romantisk-balkong kan vi se hur de stajlat en balkong.

Visst är det mysigt med en romantisk balkong i vitt och blommigt i rosa nyanser. Visst är det vackert och lite Laura Aschley över det hela? Jag har tagit mig friheten att kolla in lite webbutiker med tips på det romantiska temat.

Tänk dig den här vackra ullmattan från Ellos, rosa i en härlig varm rosa nyans, med bara fötter på den när den ligger vid dina fötter, eller varför inte värmande om stjärten i favoritfotöljen i hörnet av balkongen eller uteplatsen?

Vacker rosa fluffmatta
Fin Lila Lykta från Ellos.seBlå hänglykta från Ellos
Sommarmys med en rosa lykta och en blå hänglykta. Båda i fantastik romantisk stil, från Ellos.se.
Vit tofs från Ellos. Finns i flera vackra färger.
Precis som favorithemmafrun Maria Montazami vill jag säga att du aldrig kan få för många tofsar i ditt hem. Häng dem överallt för att piffa upp och få den rätt romantiska stämningen.

För dig med hyresrätt så kanske borra och spika i fasaden inte fungerar så bra. Då är denna stege perfekt på balkongen, massor med underbara blommor och prydnader får plats. Du hittar även den på Ellos.

Perfekt stege, som du inte behöver borra hål i väggen för! Pryd den med blommor och annat kul! Finns hos Ellos.
Och så måste du ju ha något och ligga och slappa i på balkongen. En underbar solstol i regnbågens färger hittar du hos butiken Plantagen. Regnbågen är ju också en symbol för att acceptera olika.

I regnbågens färger går tyget i den här solstolen från Plantagen. Vit trätram. Perfekt för soliga sommardagar.

För dig med en stor härlig uteplats kanske en helt ny vit grupp vore något?
Hos Plantagen hittar du en klassisk vit grupp.

Från Plantagen kommer denna vita trädgårdsgrupp i klassiskt snitt. I den bjuder du på gott fika till alla dina vänner!

Och sedan kanske en vacker Textilduk i Vax från Laura Ashley? En romantisk duk med polka dots.
Vackra Polka dot vaxdukar från Laura Aschley kanske vore den lilla extra touchen för den somriga romantiska stämningen?

Välkommen till en ny inredningsblogg
Här tänker jag skriva om inredning och trädgård. Jag hoppas du kommer njuta av fina bilder och texter. Välkommen.