Förvaring med små lådor
Kanske har du pysselsaker? Eller kanske syr du en hel del? Eller kanske skriver du en massa, eller på något sätt har en annan hobby med behov av förvaring? Eller kanske gillar du bara ordning och reda i köket?

Hos Inn & Finns fanns små praktiska lådor, gjorda för te-påsar och förvaring. En hade texten Tea-bags (tepåsar) på lådan. En annan hade This & That (smått och gott). Den för tepåsar kan du enkelt ändra texten på med en bit tapet eller ett klistermärke eller limma fast omslagspapper för att dölja texten.

Förvaring i vitt hos In&Finn. Copyright www.homestylist.se

Förvaringsserien i vitt fanns även för nyckelskåp. Själv ser jag flera användningsområden. Ex små pysselsaker, ex för pärlorna till egentillverkade smycken. Eller varför inte sybehören, trådarna och tygmärkena? Jag blir lite extra glad när det är ordning och reda i förvaringen och ännu gladare om prylarna är lite extra vackra att plocka fram. De ser ut som små "stilleben" när förvaringen är innanför glas som här. Och att de inte är så dyra gör dem ju tillgängliga även för den med liten plånbok.

Vad tycker du själv? Vilka användningsområden ser du?