Vad kan jag hitta under de olika kategorierna på bloggen?
Vad kan jag hitta under de olika kategorierna på bloggen?

Kategorier

Under annonsera här kan du få kontakt med bloggägaren och även beställa annonsering på bloggen.

Under arkitektur kan du hitta detaljer på byggnader både från insidan och utsidan. På denna sida hamnar allt från hela världen som platsar inom ämnet arkitektur.  

Här hamnar konst av Jane och andra konstnärer. Det kan vara såväl dikter som tavlor, kläder mm. Det unika är att de är skapade av någon. Du hittar både digital konst, 2D- och 3D-konst med manuella tekniker så som oljefärg, akrylfärg, akvarellfärg, cement, gips, lera, trä - ja det mesta.

Här anges hur copyright hanteras. Du får info hur du ska hantera informationen du får på bloggen.

Här kan ny elektronik och andra innovationer hamna. Det kan vara allt från mobiltelefoner till datorer, hushållsutrustning, bilar till det mesta som designats av något företag eller en person, som inte passar in i de övriga kategorierna. En del konst kan också gå in i denna kategori.

Här hamnar både heminredning och inredning för offentliga rum. Här får du allt från tips till kommande trender på marknaden. Bloggens huvudfokus är inredning.

Under denna kategori hanteras rättvist mode. På denna blogg betyder rättvist mode att modet är tillgängligt för alla kvinnor med kurvor. Bara plagg som går upp i minst storlek 50 får vara med på bloggen. Ibland görs undantag för stora generösa plagg med storlek 48 när de kan bäras av någon med storlek 50. Målet är dock att alltid ha ännu större storlekar när det finns. Mycket tips kan gå upp i storlek 56 och en hel del kan också gå upp i storlek 62 och 64.

Här hamnar eventuella saker för försäljning via bloggens säljtjänst. Annars kan du alltid handla på vår egen webshop på http://homestylist.webshoponline.se.

Under denna kategori trädgård hittar du det mesta för uterum, vinterträdgårdar, växthus och växter. Mestadels får du inköpstips eller bilder på växter.

Under denna kategori hittar du exempelvis förklaringar till vad bloggen handlar om.