Hemmaprojekt

Här hemma har vi målat om huset. Från en färg till en annan. Vi valde att måla huset vitt och resultatet blev fantastiskt. Med färgstarka detaljer som fushiafärgad dörr och små skyltar och färggranna krukor så blev resultatet fantastiskt fint. Ett vitt hus tillåter så mycket variationer på naturen och sakerna runt omkring. Du får mer frihet och behöver inte tänka på att sakerna du vill ha i trädgården måste passa till huset. För oss som gillar många färger på växtligheten så blir ett vitt hus den perfekta inramningen av trädgården. Det finns många färger som är vackra och det det gäller att hitta en färg som passar dig och din egen familj. Om du alltid drömt om ett hus i en speciell färg, varför inte välja din favoritfärg, om det passar området och ditt hus? Att måla ett hus är en chans att sätta sin egen prägel på något som påverkar hela ditt boende.

Nu för tiden finns det många olika härliga färger att välja mellan. Var noga med att också välja rätt kemisk färg, så ditt hus inte börjar gulna, flagna eller krackelera i förtid, för det är inget kul att behöva måla om sitt hus allt för ofta. Om du är osäker så kan färgfackhandeln ge er goda råd.

Att välja rätt färg hjälper ditt hus att få en personlighet. Vilken intryck vill du ge?

 

 

 Bildkälla: Pixabay.com

 

Copyright of materials, if nothing else is mentioned, belongs to Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). You have no rights to copy, quote parts och complete text, poem, art, film or photo. You are free to watch and read here on my chosen media. You are free to link to this website. Thanks.SE- and EU-law is applicable when you enter this site.

Upphovsrätten för material, om inget anges, tillhör Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). Du har inga rättigheter att kopiera bilder, text, dikt, film eller annat innehåll på min sida. Du får fritt titta på mina valda medier och du får fritt länka till dina hemsida. Tack på förhand. På denna site gäller Svenska lag och EU-lag, oavsett var du befinner dig.