Att inreda ett förråd - To decorate a storage room

Många har säkert ett förråd, kanske är det på vinden eller i källaren, eller kanske i anslutning till bostaden eller i ett externt hus, exempelvis en bod av något slag. Det finns i alla fall alla möjliga former av förråd. I dessa kan vi förvara säsongssaker, dvs vinterprylarna på sommaren och sommarprylarna på vintern.

Många förråd är belamrade med lådor, omöjliga att hitta i. Andra har fula lagerhyllor osv. Men egentligen behöver inte ett förråd vara fulare än en klädkammare. Att göra ett förråd mysigt gör det kul att förvara. För de som inte har hönsnätsinklädda förråd kan man alltid sätta upp tapet eller måla väggarna, förutsatt att du äger utrymmet och inte hyr såklart. Men även den som hyr kan sätta upp lösa väggar i förrådet som sitter fast kanske med "plastremsor", som enkelt kan tas bort utan märken när du väl flyttar. Då kan du klä väggarna i en snygg tapet och har du inte el kan du enkelt ha s.k. batteridrivna halogenlampor för bättre belysning i förrådet. Istället för en trist lagerhylla i furu, varför inte måla den? Eller varför inte ha snyggare bokhyllor som gör förrådet lättare att organisera och snyggare att titta på? Kanske en Expedithylla med 16 fyrkantiga boxar för förvaring? En läcker tapet med varför inte ditt favoritmotiv? Kanske blommor, städer eller bara en härlig färg?

Ett förråd kan vara minst lika kul, även om du har grått betonggolv, det måste inte vara trist. Då kan det bli kul att ha ordning och reda! Du kan till och med längta till ditt vackra förråd om du gör det tillräckligt fint för förvaring. Sorterat har du också chans att hitta allt du söker när du väl behöver det. Sätt gärna etiketter på alla lådor, så slipper du ödsla tid på att leta efter saker. Om du inte kan måla stengolvet kan du lägga en snygg matta på golvet. Kanske en matta du redan stoppat undan i förrådet fungerar? Annars kanske du kan hitta en snygg matta på begagnatsidor på nätet?

Ett förråd kan vara en källa till glädje. Ett förråd kan vara en liten läcker godbit bland alla andra praliner. Många har förråd att förverkliga, alla har däremot inte en klädkammare... däremot ett förvandlingsbart förråd. Hur ser ditt förråd ut?

Själv har jag precis tagit mig an mitt eget förråd. Spacklat, satt upp väv och målat. Ska måla betonggolvet också. Tapetsera en vägg. Ställa in en vacker vit bokhylla i ena änden, ett vitrinskåp och slutligen ett arbetsbord och sedan ett par Elfa-hyllor. Jag ska också installera en ventil och ett element och kallförrådet blir ett varmförråd. Det har kostat lite tid att göra detta, men med lite hjälp av vänner eller familj går det mycket snabbare att fixa i ordning ert förråd! Och resultatet kan du le åt varje gång du besöker ditt förråd! Upplevelsen rekommenderas.

Blir du glad av att besöka ditt förråd?

 Bildkälla:
Pixabay.com
 

Copyright of film, art, photo and poem(text) belongs to Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). You have no rights to copy, quote parts och complete poem, art, film or photo. You are free to watch and read here on my chosen media. You are free to link to this website. Thanks.SE- and EU-law is applicable when you enter this site.

Upphovsrätten för film, bild, foto och dikt(text) tillhör Homestylist, homestylist.blogg.se (homestylisten.wordpress.com). Du har inga rättigheter att kopiera bilder, text, dikt, film eller annat innehåll på min sida. Du får fritt titta på mina valda medier och du får fritt länka till dina hemsida. Tack på förhand. På denna site gäller Svenska lag och EU-lag, oavsett var du befinner dig.